Фирмата работи наравно, както с български, така и с чуждестранни производители, като приоритет са предпочитанията и нуждите на клиентите и стремежът към най-добро качество на достъпни цени.
Компанията предлага значителна гама от медицински изделия и апаратура, детергенти, продукти за дезинфекция, компресионен трикотаж (чорапи за разширени вени), превързочни материали, както и множество други медицински продукти.
Фирма „Биофармация-ГС“ ООД притежава всички разрешителни за търговия с медицински консумативи, както и сертификати от производителите за качество на продуктите и съответствието им с изискванията и регулациите на ЕС за конкретните изделия.
Компанията осъществява внос, износ, продажба и транспорт на медицински консумативи и апаратура, дезинфектанти, детергенти и компресионен трикотаж и мн. др.
Производители

PMT LTD – Полша – Конкурентен европейски производител на специализирана медицинска техника и апаратура за болнични заведения и лично ползване;
CHIRANA T.INJECTA – Словакия – Водещ европейски производител на медицински консумативи, с производствена база разположена на територията на ЕС – Словакия и Чехия, предоставящ на своите клиенти висококачествена продукция на конкурентни цени.
HMI – Хигиенно – медицинска индустрия – гр. В.Търново, България – Най-големият производител на дезинфектанти, антисептици, професионални детергенти и индустриални обезмаслители в България;
HARTMANN Group е водеща световна компания и предпочитан професионален партньори, когато се отнася до лечение на рани, грижи при инконтиненция или превенция от инфекции.
С голямото си разнообразие от лесни за употреба продукти, HARTMANN предлага иновативни цялостни решения на специалистите и професионалистите по здравни грижи.